Menu
Kurv

PH

PH

Stort udvalg af kunstige blomster og planter.

Kunstige blomster bliver faktisk mere og mere populære - fordelene taler for sig selv. Ingen vanding, de er altid flotte og står pænt, kan bruges over alt og i alle rum.


Mærke: PH
Kunstige Rød - pink Rose 14cm Vedligeholdelsesfri blomst til både ude og inde, grene og stilke har metaltråd indvendigt så du kan forme dem som du synes.Vores udvalg af kunstige blomster er alle i god kvalitet og meget naturtroKlik her for at se udvalgetAlle kunstige planter og kunstige bl..
DKK 68,00
Uden moms:DKK 54,40
Mærke: PH
Lille potte i bordeaux til lille potte - passer også til de små kunstige roserØ7cm - 9cm høj..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Mærke: PH
Lille potte i pink til lille potte - passer også til de små kunstige roserØ7cm - 9cm høj..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Monstera 17cm grøn - kunstig plante Monstera 17cm grøn - kunstig plante
-60 %
Mærke: PH
Monstera - FilodendronGrøn med flotte bladeVedligeholdelsesfri blomst til både ude og inde, grene og stilke har metaltråd indvendigt så du kan forme dem som du synes.Vores udvalg af kunstige blomster er alle i god kvalitet og meget naturtroKlik her for at se udvalgetAlle kunstige planter og kun..
DKK 27,60 DKK 69,00
Uden moms:DKK 22,08
Mærke: PH
Kunstig Senecio stilk 55cmVedligeholdelsesfri blomst til både ude og inde, grene og stilke har metaltråd indvendigt så du kan forme dem som du synes.Vores udvalg af kunstige blomster er alle i god kvalitet og meget naturtroKlik her for at se udvalgetAlle kunstige planter og kunstige blomster ti..
DKK 129,00
Uden moms:DKK 103,20
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)