Menu
Kurv
Vi holder fortsat åbent og sender pakker dagligt. Vi følger i enhver henseende myndighedernes anvisninger ift. corona og overholder alle anbefalinger ift. hygiejne m.m.

Tapetcompagniet

Tapetcompagniet

Tapetcompagniet er en dansk virksomhed med stolte traditioner. Tapetcompagniet importerer vægbeklædning fra det meste af verden og sætter en stor ære i at finde det nyeste og mest spektakulære tapet der passer ind i den danske stil.

Bland Tapetcompagniets udvalg findes udover tapet også folie, fototapet, savsmuldstapet, tavle maling, stuklister m.m.


Her ser du vores udvalg af varer fra TapetcompagnietMærke: Tapetcompagniet
Folie - 45cm bred, 2 meter Se vores inspirationsgalleri med folier - klik her Se også en vejledning til opsætning af folier under Vejledninger..
DKK 59,95
Uden moms:DKK 47,96
Mærke: Tapetcompagniet
Sæt til opsætning af dekorationsfolie og vindues folieSættet indeholder en hobbykniv med tyndt blad, som gør det nemt at skære i folien, en spartel til at fjerne loftbobler og en brugsvejledningFolie kittet bruges i vores vejledninger til opsætning af folieLæs her en vejledning til opsætning af foli..
DKK 49,95
Uden moms:DKK 39,96
Mærke: Tapetcompagniet
Stuk klæber til montering af stuk350g - tube..
DKK 74,95
Uden moms:DKK 59,96
Mærke: Tapetcompagniet
Grå tavle maling - 250ml - til kridtLav en grå tavle på en køkkenlåge eller et område af væggen - som husketavle og små beskeder i hverdagenDenne tavlemaling er vandbaseret - 250ml dækker ca. 3m2.Sørg for at området hvor du ønsker tavlemalingen påført er glat. Slib evt. området først. Området skal l..
DKK 179,00
Uden moms:DKK 143,20
Mærke: Tapetcompagniet
Folie - 67.5cm bred, 2 meter Se vores inspirationsgalleri med folier - klik her Se også en vejledning til opsætning af folier under Vejledninger..
DKK 89,95
Uden moms:DKK 71,96
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)