Menu
Kurv

Mynte Krus Green Tea

Mynte Krus Green Tea
Mynte Krus Green Tea
Mynte Krus Green Tea
-60 %
Mynte Krus Green Tea
Mynte Krus Green Tea
Mynte Krus Green Tea
Mynte Krus Green Tea
Dage
Timer
Min
Sek
DKK 14,00
DKK 35,00
Uden moms: DKK 11,20
  • Lager: 4
  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2041-10
  • Vægt: 0.30kg

Hurtig forsendelse!

Varen er på lager

Bestillinger modtaget inden kl. 10.00 afsendes samme dag

Beskrivelse

Mynte stentøj i Green Tea fra ib laursen- Green Tea Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du et dejligt hverdagskrus, der egner sig perfekt til hverdagens brug. God robust hank og en fin form. Størrelsen er god som krus til både kaffe, te eller måske en kop dejlig varm cacao.

Fakta:

 Green Tea - lys grøn - Sæson farve 2018

Prisen er for 1 stk. kaffe kop

H: 8,5 cm

Ø: 9 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele