Menu
Kurv

Blomster Væg Potte 45 cm

Blomster Væg Potte  45 cm
Efter ferie/start august lh
Søgeord : blomster , havefigur , krukke , marmor , opsats , planter , potte , vase
Blomster Væg Potte 45 cm
DKK 498,00
Uden moms: DKK 398,40
  • Lager: Efter ferie/start august lh
  • Varenr.: BL763
  • Vægt: 20.50kg

 Vægt 20 kg

45 x 44 cm    

Smuk potte til at hænge op på væg eller mur. Væg potter giver mulighed for at udnytte haven, terrassen eller altanen i højden. Det kan også give huset et smukt løft med flotte blomster i.

Med Lahema marmor blomster krukker, har du noget virkelig smukt at se på hele året rundt. Krukkerne holder godt på fugtigheden og udtørrer ikke så nemt, som fx. terracotta potter. De har en god rummelighed og du kan have planter stående i hele året rundt.

Blomsterkrukkerne er med til at fremhæve den stil, du har i haven eller i huset. Du finder blomster krukker, som passer ind til næsten alle stilarter. De er støbt i marmor. Du skal sikre, at der ikke står vand i om vinteren. Garantien dækker ikke frostsprængninger. Der er ikke drænhuller i denne potte.

De er også utrolig smukke at bruge fx. i et drivhus eller en have stue. Krukkerne er lavet til at klare vores klima og har ingen problemer med den høje luftfugtighed, der er i et drivhus. Og ønsker du en skøn krukke til din stue... Så er udvalget her jo også kæmpe stort. Alle krukker kan bruges både inde og ude.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi en masse krukker og blomster vaser stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os inden du kommer.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode