Menu
Kurv
Vi holder fortsat åbent og sender pakker dagligt. Vi følger i enhver henseende myndighedernes anvisninger ift. corona og overholder alle anbefalinger ift. hygiejne m.m.

Marmor Havefigur - Due 20 cm

Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Marmor Havefigur - Due 20 cm
Søgeord : due , figur , havefigur , marmor
Marmor Havefigur - Due 20 cm
DKK 139,00
Uden moms: DKK 111,20
  • Lager: 3
  • Varenr.: FU292
  • Vægt: 0.60kg

- Lahema Marmor due figur

HavefigurSkøn havefigur til de dyreelskerne. Figuren er fremstillet af marmor, som udstråler noget helt elskusivt. Den skønne figur af en due kan pynte både i hjemmet, men bestemt også i haven. Figuren vil være fantastisk at have stående steder i haven hvor den vil overraske og sprede glæde. Børnene vil også synes den vil være sjov, når de render rundt i haven og leger. 

Fakta:

20 cm

Vægt: 0,6 kg

Lavet i nordnorsk marmor 

Produceret i Danmark

Se flere billeder af varen under fanen "Flere Billeder" billederlige herover.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi springvandsfigurer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Lahema marmor figurer kan være tunge og vi anbefaler, at du får din figur leveret med fragtmand, hvis dette er tilfældet. Fragtmanden læsser af i vejniveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din figur hos HebeHome i Vissenbjerg på Fyn efter aftale. 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale. 

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

?

Aluminia, confetti, Antik, kongelig, genbrug

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren helt hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

 


Levering eller afhentning?

Denne vare kan sendes med Fragtmand. Alle Lahema Marmor ting, figurer, fuglebade, krukker, statuer mm sendes KUN med fragtmand, vi sender ikke med Post Danmark. Se i øvrigt alt omkring levering under handelsbetingelser. Lahema marmor statuer og figurer er tunge og vi anbefaler, at du får din figur leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel. Bemærk de bærer ikke dine varer ind. 

Du kan også vælge at afhente din figur hos HebeHome i Vissenbjerg på fyn efter aftale. 

Du er velkommen til at kontakte os ved at klikke herunder, for nærmere info eller aftale.

Kontakt her

 

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode