Menu
Kurv

Vindue - Dør Stuk Buet i marmor

Vindue - Dør Stuk Buet i marmor
DKK 596,00
Uden moms: DKK 476,80
  • På lager: Leveres indenfor 2-10 dage LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: SO 461a
  • Vægt: 11.00kg

Beskrivelse

  

 - Lad fantasien

få frit løb!

Buet Stuk til vinduer og Døre

3 x 14 cm

 

 

Stuk kanten er støbt i marmor. Velegnet til inddækning over vinduer eller døre. 

Prisen er pr. 100cm. Kontakt os, for andre størrelser.

For lige stuk se varenr. SO461

Konsultér gerne din murer inden opsætning.

Balustresystemer og dekorationstilbehør er støbt i marmor eller beton og velegenet til alle steder i dit hjem og have. De er skabt til det danske klima og tåler fugt, regn, frost og sol uden problemer. Luftfugtighed er heller intet problem, så du kan fint anvende møblerne både i drivhuse, udestuer og ved swimmingpools.

Balustresystemer og dekorationstilbehør er nemt at renholde, de kan tåle alt og det nemmeste, hvis de står ude, er lidt algerens i en vandforstøver og lade det sidde til næste gang det regner, så er det hele fuldstændig fint og hvidt igen.

Det hele kan overmales med almindelig facedemaling, hvis du ønsker et farveskift.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi enkelte balustre stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Balustresystemer er tunge og bestillinger vil blive leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan ikke vælge afhentning på balustresystemer og dekorationstilbehør hos HebeHome, alt bliver leveret direkte fra fabrikken med Fragtmand.

 

Klik her for at se vejledning på opsætning af Balustresystemer

 

Klik her for at se Bestillingsseddel på PDF

 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale. Vi laver gerne en aftale om opmåling og udregning af dit system 

 

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik