Menu
Kurv

Sokkel - 92 cm høj

Sokkel - 92 cm høj
Efter ferie/medio august lh
Sokkel - 92 cm høj
DKK 898,00
Uden moms: DKK 718,40
  • Lager: Efter ferie/medio august lh
  • Varenr.: SO494
  • Vægt: 125.00kg

  

 - Lad fantasien

få frit løb!

Sokkel til Balustrade

H: 92 cm

B: 30 cm

D: 30 cm

 

 

Denne sokkel er støbt i marmor og passer til den sammenstøbte balustrade BA890.

Konsultér gerne din murer inden opsætning af gelænder. 

Bemærk at Bygningsreglementet skal overholdes ved gelænder fra højere etager og trapper. 

Balstresystemer og dekorationstilbehør er støbt i marmor eller beton og velegenet til alle steder i dit hjem og have. De er skabt til det danske klima og tåler fugt, regn, frost og sol uden problemer. Luftfugtighed er heller intet problem, så du kan fint anvende møblerne både i drivhuse, udestuer og ved swimmingpools.

Balustresystemer og dekorationstilbehør er nemt at renholde, de kan tåle alt og det nemmeste, hvis de står ude, er lidt algerens i en vandforstøver og lade det sidde til næste gang det regner, så er det hele fuldstændig fint og hvidt igen.

Det hele kan overmales med almindelig facedemaling, hvis du ønsker et farveskift.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi enkelte balustre stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Balustresystemer er tunge og bestillinger vil blive leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan ikke vælge afhentning på balustresystemer og dekorationstilbehør hos HebeHome, alt bliver leveret direkte fra fabrikken med Fragtmand.

 

Klik her for at se vejledning på opsætning af Balustresystemer

 

Klik her for at se Bestillingsseddel på PDF

 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale. Vi laver gerne en aftale om opmåling og udregning af dit system