Menu
Kurv

Konsol marmor

Konsol marmor
Leveres februar LH
Konsol marmor
DKK 548,00
Uden moms: DKK 438,40

Beskrivelse

Dekorations konsol, der kan bruges som pynt på huse og andre bygninger. Og den kan selvfølgelig også bruges som konsol hylde inde og ude.  

Højde 45cm - Bredde 46cm - Dybde 31cm

Balstresystemer og dekorationstilbehør er støbt i marmor og velegenet til alle steder i dit hjem og have. De er skabt til det danske klima og tåler fugt, regn, frost og sol uden problemer. Luftfugtighed er heller intet problem, så du kan fint anvende møblerne både i drivhuse, udestuer og ved swimmingpools.

Balustresystemer og dekorationstilbehør er nemt at renholde, de kan tåle alt og det nemmeste, hvis de står ude, er lidt algerens i en vandforstøver og lade det sidde til næste gang det regner, så er det hele fuldstændig fint og hvidt igen.

Det hele kan overmales med almindelig facedemaling, hvis du ønsker et farveskift.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi balustre stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Balustresystemer er tunge og bestillinger vil blive leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan ikke vælge afhentning på balustresystemer og dekorationstilbehør.


Klik her for at se vejledning på opsætning af Balustresystemer

Klik her for at se Bestillingsseddel på PDF

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale. 

Marmor Balustre til huset