Menu
Kurv

Sort & Hvid Jul - til årets julepynt og juleborddækning

Minimalistisk med sort og hvidt i kombination med sølv og guld. En snert af humorisme med de sjove nøddeknækkere kommer ind og bryder de lidt faste ramme i de neutrale farver.  

Julepynt & Julebord i sorte og hvide toner

Sorte og hvide toner holder ved i den mere minimalistiske afdeling. Men der bliver alligevel givet gas med figurer, sølv og guld, så det hele løftes op til en højere og skønnere enhed.   - Klik her og se Alt til julen i sorte og hvide toner >>>
Sort & Hvidt

Er du ikke til alle de vilde farver - men elsker stadig julens hygge og pynt - så kan du stadig give den gas i de sorte og hvide farver. Julens vigtigste farve er jo hvid, ikke? For alle ønsker jo en hvid jul. Sammen med sort får du en enkel og minimalistisk jul - tilføj et strejf af humor med sjove figurer, som for eksempel de sjove nøddeknækkere. 

Find Alt til julen i sort og hvidt her >>>


Skønne julefigurer i sort og hvidt

Se et lille udvalg herunder - Men klik her for at se det hele >>>

Se et lille udvalg her - Men klik her for at se det hele >>>

- Vi Elsker julen 

Glasklokker

Glasklokker er fantastiske til at lave smukke stilleben - det giver RO i indretning, at samle tingene under klokker har også en fordel i mindsket rengøring ;)

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik