Menu
Kurv

Enchanting Decoration

14 cmAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 159,00
Uden moms:DKK 127,20
9 cm Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. winter wonderland, jul, eksklusiv julekollektion, hvid jul..
DKK 129,00
Uden moms:DKK 103,20
10 cmFantastisk smuk og detaljeret glaskugle med gliter, perler og pyntAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 109,00
Uden moms:DKK 87,20
Fantastisk smuk glaskugle med masser af detaljer, perler og pyntAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 129,00
Uden moms:DKK 103,20
Seks Smukke julekugler i matt hvid, der giver den skønneste Winter Wonderland stemningØ: 7 cmAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning.&n..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Hvid julestjerne på clips 8cm Hvid julestjerne på clips 8cm
Populær
Super fin lille hvid julestjerne med masser af glitter og glimmer. Sidder på en clips, så den kan bruges på et bånd om servietterne, som borddekoration, på juletræet, i håret eller ? Måske du har en anden rigtig god idé? Ø: 8 cmLavet i stof med glitterAlt i vores eksklusive julekollektion er hå..
DKK 19,00
Uden moms:DKK 15,20
Æske med 12 julekugle i skønne farver6 med glitterØ7cm..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
19 cmlavet af flotte similistenAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Kronhjort sæt - stående 30 cm - Hvid Kronhjort sæt - stående 30 cm - Hvid
-20 %
Et super smukt par krondyr i hvid med glitrende effekt  - de er Virkelig smukke og dekorative! 30 cmHåndlavetkun til dekoration..
DKK 199,20 DKK 249,00
Uden moms:DKK 159,36
Super skønne små fugle med masser glitter og glimmer og de sødeste krøllede halefjer16 cmkun til dekorationPrisen er for 1 stk..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
9 cmYndige balletsko lavet i polyresin med glimmerAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. winter wonderland, jul, eksklusiv julek..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
20 cmSuper smuk engel som kan bruges både stående eller på toppen af juletræet. Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. wint..
DKK 199,00
Uden moms:DKK 159,20
Smukke fugle med hvide lange fjer. Så fine og dekorative. ca 20 cmkun til dekoration..
DKK 99,95
Uden moms:DKK 79,96
ca. 5 cmPrisen er for 1 stkAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. winter wonderland, jul, eksklusiv julekollektion, hvid jul..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
ca. 5 cmPrisen er for 1 stkAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. winter wonderland, jul, eksklusiv julekollektion, hvid jul..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
ca. 4 cmPrisen er for 1 stkAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. winter wonderland, jul, eksklusiv julekollektion, hvid jul..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
23 cm lavet i metal og similistenAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. winter wonderland, jul, eksklusiv julekollektion, hvid j..
DKK 229,00
Uden moms:DKK 183,20
Flot rose i hvidt stof med glimmerMonteret med clip til ophængØ14cm ..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Smukke store fugle med hvide lange fjer. Så fine og dekorative. 54,5 cmkun til dekoration..
DKK 369,95
Uden moms:DKK 295,96
Super smuk detaljeret engel ophæng 16,5 cm lavet med smukke similisten. Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 295,00
Uden moms:DKK 236,00
14 cmLavet i polyresin med glitter og mange søde detaljerAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 119,00
Uden moms:DKK 95,20
30 cmPolyresinSkulle der komme ændringer i leveringstiden, giver vi dig selvfølgelig besked med det samme.Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Ju..
DKK 295,00
Uden moms:DKK 236,00
Meget smuk glaskugle med glimmer 14 cmAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
12 cmAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. magical christmas, jul, eksklusiv julekollektion, ..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
7 cmAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. magical christmas, jul, eksklusiv julekollektion, ..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
20 cmPolyresin lys med LED lys i toppenkører på batteri, medfølger ikkeAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. magical christmas,..
DKK 189,00
Uden moms:DKK 151,20
Vanvittig smuk og detaljeret Engel  også kaldet Juleønske Englen. Hun kommer og opfylder Særlige Juleønsker ♥ ♥Lavet i polyresinAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den s..
DKK 649,00
Uden moms:DKK 519,20
8 cmSå smuk lille krone lavet i polyresin med perler og glimmer. Indvendig en lille kuppel i cremefarvet velour, der afspejler de "rigtige" kroner. SÅ FLOT til en Vanvittig GOD pris!Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kva..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Den er lavet i natur materialer og kan derfor variere lidt i farvenH: 64 cmAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. magical christ..
DKK 739,00
Uden moms:DKK 591,20
11,5 cmSkilt i smukt tykt filt med skrift og en nøgle i sølvfarvet metalAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. magical christmas..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Super skøn lille mus i en tepotte, der drikker te. 9 cmLavet i polyresin.Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 119,00
Uden moms:DKK 95,20
Super skønt beach house i juledragt med sne og hygge. Det er 19 cm og lavet i hård pap. Det kører på batteri - som ikke medfølgerkun til dekoration..
DKK 179,95
Uden moms:DKK 143,96
Super smukke store pæoner med glimmer. De er sat på en clips så de er nemme at sætte på en gren, på den fineste gave, i en krans eller måske bare lige dem i en stor flot skål. Skal du til fest vil den jo være Fantastisk at sætte i håret. 19 cmstof..
DKK 54,95
Uden moms:DKK 43,96
Den sødeste snemand med en lille pige. Der er sne og glitter og masser af julestemning. Det perfekte par til julelandsbyen.Senmanden er 18,5 cm Polyresinkun til dekoration..
DKK 159,95
Uden moms:DKK 127,96
H: 42 cmLavet i PolyresinSmukt med glitter og en dejlig tekstAlt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning. ..
DKK 549,00
Uden moms:DKK 439,20
Smuk Stor hvid Julestjerne på stilk Smuk Stor hvid Julestjerne på stilk
Bestil - kommer i november
Super smuk julestjerne med glitter og perler for en ekstra fortryllende stemning. Brug dem i vaser eller i dekorationer eller på juletræet - de er smukke over det hele. Den flotte store julestjerne er hele 71 cm - men du kan selvfølgelig korte den af hvis du ønsker det. ..
DKK 99,95
Uden moms:DKK 79,96
Eksklusiv Broderet Snefnug bordløber 41 x 183 cm - Creme
Bestil - kommer i november
Dette er en bestillingsvare.Ud for teksten : PÅ LAGER ; kan du læse hvornår denne vare kommer på lager. BEMÆRK! - Bestiller du andre ting sammen med denne vare, sender vi hele ordren samlet, så snart din vare kommer på lager.  Ønsker du at få sendt de andre ting først, skal du lave to best..
DKK 549,00
Uden moms:DKK 439,20
Eksklusiv Broderet snefnug Julesok 51 cm
Bestil - kommer i november
Dette er en bestillingsvare.Ud for teksten : PÅ LAGER ; kan du læse hvornår denne vare kommer på lager. BEMÆRK! - Bestiller du andre ting sammen med denne vare, sender vi hele ordren samlet, så snart din vare kommer på lager.  Ønsker du at få sendt de andre ting først, skal du lave to best..
DKK 249,00
Uden moms:DKK 199,20
Eksklusivt broderet senfnug juletræstæppe 137 cm
Bestil - kommer i november
Dette er en bestillingsvare.Ud for teksten : PÅ LAGER ; kan du læse hvornår denne vare kommer på lager. BEMÆRK! - Bestiller du andre ting sammen med denne vare, sender vi hele ordren samlet, så snart din vare kommer på lager.  Ønsker du at få sendt de andre ting først, skal du lave to best..
DKK 749,00
Uden moms:DKK 599,20
Glaskugle Campingvogn med kranse og sne 11 cm - Rød og grøn
Bestil - kommer i november
Dette er en bestillingsvare.Ud for teksten : PÅ LAGER ; kan du læse hvornår denne vare kommer på lager. BEMÆRK! - Bestiller du andre ting sammen med denne vare, sender vi hele ordren samlet, så snart din vare kommer på lager.  Ønsker du at få sendt de andre ting først, skal du lave to best..
DKK 125,00
Uden moms:DKK 100,00
Viser 1 til 40 af 40 (1 sider)