Menu
Kurv

Blomster Krukke H45cm frostsikker

Blomster Krukke  H45cm frostsikker
Nyhed
Søgeord : krukke , marmor , vase
Blomster Krukke H45cm frostsikker
898,00 kr.
Uden moms: 718,40 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres September LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: BL794
  • Vægt: 80.00kg

Beskrivelse

Vægt 80kg H: 45cm  Ø: 49 cm    


Smuk blomster vase med lige linier

Med Lahema marmor blomster krukker, har du noget virkelig smukt at se på hele året rundt. Krukkerne holder godt på fugtigheden og udtørrer ikke så nemt, som fx. terracotta potter. De har en god rummelighed og du kan have planter stående i hele året rundt.

Blomsterkrukkerne er med til at fremhæve den stil, du har i haven eller i huset. Du finder blomster krukker, som passer ind til næsten alle stilarter. De er støbt i marmor. Du skal sikre, at der ikke står vand i om vinteren. Garantien dækker ikke frostsprængninger. Hvis du ligger potteskår eller lign. over drænhullet, så kan blomster krukken stå ude hele året rundt.

De er også utrolig smukke at bruge fx. i et drivhus eller en have stue. Krukkerne er lavet til at klare vores klima og har ingen problemer med den høje luftfugtighed, der er i et drivhus. Og ønsker du en skøn krukke til din stue... Så er udvalget her jo også kæmpe stort. Alle krukker kan bruges både inde og ude. Der er drænhul i opsatserne. Drænhullet går hele vejen igennem opsatsen og løber ud under krukken.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi en masse krukker, opsatse og blomster vaser stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer.

Lahema marmor krukker er tunge og vi anbefaler, at du får dine krukker leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente dine krukker hos HebeHome efter aftale.

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik