Menu
Kurv

Flot marmor Bordsokkel H70cm

Flot marmor Bordsokkel H70cm
lh Klar til levering
Tags: lahema , marmor , sokkel , søjle
Flot marmor Bordsokkel H70cm
DKK 1.095,00
Uden moms: DKK 876,00
  • Lager: lh Klar til levering
  • Varenr.: SO548
  • Vægt: 90.00kg

- Bordsokkel med højde på 70 cm

Denne sokkel er specielt velegnet til et bord med ex. en glasplade over. Sokler under blomster, figurer eller statuer er med til at fuldende billedet. De kan også få en mindre figur til at virke større. Soklen er støbt i marmor og er frostsikker. Den er skabt til det danske klima og er anvendelig både inde og ude. Marmoren kan også tåle meget høj luftfugtighed, så de kan fint bruges i drivhuse, orangerier og swimmingpoolsrum.

Sokler kan bruges til alle former for understøtning af borde, plader, bygninger, terasser mm. Ved understøtning i byggeri, skal der konsulteres en ingeniør for beregning af tykkelse og jernarmering. Har du brug for hjælp til at finde en ingeniør, så kontakt os gerne.  

Lahema marmor sokler er tunge og vi anbefaler, at du får din sokkel leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din sokkel hos HebeHome i Vissenbjerg på fyn efter aftale. Sokler kan ikke sendes med Postdanmark.

Fakta

90 kg

H: 70 cm

Ø: 50 cm

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode

Populære artikler