Menu
Kurv

Nella 138 cm - statue i marmor

Nella 138 cm - statue i marmor
Nella 138 cm - statue i marmor
Nella 138 cm - statue i marmor
Bestil - kommer i juni
Nella 138 cm - statue i marmor
Nella 138 cm - statue i marmor
Nella 138 cm - statue i marmor
Nella 138 cm - statue i marmor
DKK 3.195,00
Uden moms: DKK 2.556,00

Beskrivelse

- Lahema Marmor Havefigur - Smukke Statuer i haven

Vægt 160 kg

Højde 138 cm

Ø: 40 cm

Lavet i nordnorsk marmor 

Produceret i Danmark

Nella er en klassisk italiensk statue. Nella er i Italien et udtryk for god madlavning og et godt hjem. Dette afspejler denne smukke Nella, der bringer varer hjem.

Hun er smuk både i haven i et smukt blomsterbed, eller i det store landkøkken.

Statuen er støbt i marmor og er frostsikker. Den kan bruges både inde og ude, men vær obs. på vægten. 

Prisen er excl. sokkel. Vi anbefaler sokler til statuer, der skal løftes lidt. De skaber en flot afslutning på statuen og sikrer, at den ikke dækkes af for mange blomster, men rejser sig over ex. buske og lign. 

Ønsker du en sokkel - klik her for at se udvalget.

En helt unik service, når du handler Lahema statuer hos os, der kan vi inden dit køb tilbyde dig at "se" statuen i din have før du køber den. Vi kan tilbyde dig at lave et manipuleret billede, hvor du kan se statuen om det skal være den her, eller måske en af de andre. Se meget mere om dette unikke tilbud, ved at klikke her.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk efter aftale, der har vi flere statuer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Lahema marmor statuer er tunge og vi anbefaler, at du får din statue leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din statue hos HebeHome i Vissenbjerg på fyn efter aftale. 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale.

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

Lahema Marmor havefigur

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

Søgeord : havefigur , marmor , nella , statue