Menu
Kurv

Julekøkkenet

De dejligste minder fra julen er ofte timer brugt i det skønneste julekøkken fyldt med dufte og indtryk for smag, gane og dufte. Hvem siger ikke at julen dufter dejligt? 
Her har vi samlet inspiration til det dejligste julekøkken med alt fra tekstiler, redskaber til borddækning.

Julebordet

Dæk det smukkeste bord til jul. Pynt bordet med alt fra smukke duge til lækkert service. Her har vi samlet alt du skal bruge til at dække et flot julebord.

Klik her og Find alt til et smukt julebord >>>

Juleduge

Her finder du udvalget af smukke, klassiske og fine duge til at pynte et smukt julebord. Både bordløbere og store og små duge er samlet her. 

Klik her og Find Alt i Juleduge >>>

Juleservietter

Her finder du Årets juleservietter - om det er papir i store og små eller det er stof servietter, så har vi gjort det nemt og samlet dem her.

Klik her og Find Alt i juleservietter >>> 

Juleservice

Det er nu en særlig tid - juleaften, julefrokoster, julekomsammen, -så der skal jo noget særligt service til. Her har vi samlet alt til dig i kopper, krus, tallerkner, bordskånere, dæktallerkner og alt hvad der hører et smukt julebord til. 

Klik her og Find Alt i service til julen >>>

Julebag

Julebagning er et af højdepunkterne i julen, især for børnene. Det at pynte små kager man selv har bagt, hyggen, smagen og duften er nogle gange de bedste minder fra julen. Her har vi samlet alt hvad du skal bruge til julebagningen.

Klik her og Find alt til julebagning >>>

Juletekstiler

Skift hverdagens viskestykker og grydelapper ud med masser af de skønneste juletekstiler. Her har vi samlet de smukkeste, sødeste og fineste tekstiler til at julehygge. Du finder alt fra viskestykker, dørmåtter, til puder og tæpper. 

Klik her og find alt i tekstiler til en hyggelig jul >>>

Juledåser

Dåser er jo Helt uundværlige til julen - så her får du et lille udvalg af de dejlige dåser med julemotiver - Dem finder du lige her >>>

Vil du se ALLE dåser - så klikker du bare her >>>

Juledelikatesser

Her finder du alt til en sød eller saltet tand - lækre sager du kan forkæle ganen med, enten din egen eller andre ♥

Vi har samlet alle lækkerierne her >>>

Jul - Familiehygge

TEMA : JULEKØKKENET

Alt om Julekøkkenet

Der skal ikke så meget til at lave køkkenet til et Rigtig julekøkken ♥ Byt viskestykkerne ud med et par viskestykker i julefarver, sæt et par søde juledåser frem og sæt lys og gran på bordet - så er stemningen allerede ved at være der. Vil du hygge lidt mere  - så lav julevinduer med snespray - det er Så hyggeligt. 

Find alt til et Dejligt julekøkken her >>>

Service til Julen

Når Julebordet skal dækkes, er det så hyggeligt at friske bordet op med noget udover det almindelige service. Nogle går ALL IN og har et komplet julestel, som kun bruges til juleaften, julefrokoster og julekomsammen. Men Du kan med få tricks pifte bordet på fra et hverdagsbord til et rigtig Julebord. 

Tilsæt Røde og Grønne farver

Mange af os har meget hvidt service. Med lidt enkle ting i røde farver giver det stor virkning til et julebord. For de fleste af os er julen Rød, så der skal kun ganske lidt til at påvirke vores hoved i den retning. Så en rød kande, en rød saucer og et rødt fad, og et par grangrene i kanden, så er du allerede godt på vej til et smukt julebord med god stemning.