Menu
Kurv

Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm

Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
Søgeord : blomster , havefigur , krukke , marmor , opsats , planter , potte , vase
Stor dreng med trillebør i marmor H: 84 cm
2.495,00 kr.
Uden moms: 1.996,00 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres September LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: BL712
  • Vægt: 192.00kg

Beskrivelse

- Lahema Marmor Havefigur - Smukke krukker til Have & Hjem

Vægt 194 kg  

H: 84 cm  

55 x 80 cm

Lavet i nordnorsk marmor, og Produceret i Danmark

Med Lahema marmor blomster krukker, har du noget virkelig smukt at se på hele året rundt. Krukkerne holder godt på fugtigheden og udtørrer ikke så nemt, som fx. terracotta potter. De har en god rummelighed og du kan have planter stående i hele året rundt. Blomsterkrukkerne er med til at fremhæve den stil, du har i haven eller i huset. Du finder blomster krukker, som passer ind til næsten alle stilarter. De er støbt i marmor. Du skal sikre, at der ikke står vand i om vinteren. Garantien dækker ikke frostsprængninger. Hvis du ligger potteskår eller lign. over drænhullet, så kan blomster krukken stå ude hele året rundt, når drænrøret holdes rent og frit, så vandet kan løbe af. 

De er også utrolig smukke at bruge fx. i et drivhus eller en havestue. Krukkerne er lavet til at klare vores klima og har ingen problemer med den høje luftfugtighed, der er i et drivhus. Og ønsker du en skøn krukke til din stue... Så er udvalget her jo også kæmpe stort. Alle krukker kan bruges både inde og ude. Obs. der er drænhul i mange af krukkerne.

Ønsker du virkelig at fremhæve blomster krukken, kan den opstilles på en sokkel. Det giver endnu flere muligheder, med fx. slyngplanter. Ønsker du en sokkel - klik her for at se udvalget.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi krukker og blomstervaser stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer.

Lahema marmor krukker er tunge og vi anbefaler, at du får dine krukker leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente dine krukker hos HebeHome efter aftale.

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale.

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

Lahema Marmor havefigur

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

Populære artikler

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik