Menu
Kurv

Balustre H82cm Trappe - Balkon

Balustre H82cm Trappe - Balkon
548,00 kr.
Uden moms: 438,40 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres December LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: SO467
  • Est. vægt: 32.00 kg

Baluster til trappe eller altan/balkon

82cm høj - 32kg - 16x16cm i bunden

Trappebalustre har en bred kant foroven og forneden, som kan skæres i smig til hældningen på trappen. Konsultér gerne din murer inden opsætning af gelænder. 

Bemærk at Bygningsreglementet skal overholdes ved gelænder fra højere etager og trapper. 

Balstresystemer og dekorationstilbehør er støbt i marmor og velegenet til alle steder i dit hjem og have. De er skabt til det danske klima og tåler fugt, regn, frost og sol uden problemer. Luftfugtighed er heller intet problem, så du kan fint anvende møblerne både i drivhuse, udestuer og ved swimmingpools.

Balustresystemer og dekorationstilbehør er nemt at renholde, de kan tåle alt og det nemmeste, hvis de står ude, er lidt algerens i en vandforstøver og lade det sidde til næste gang det regner, så er det hele fuldstændig fint og hvidt igen.

Det hele kan overmales med almindelig facedemaling, hvis du ønsker et farveskift.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi enkelte balustre stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Balustresystemer er tunge og bestillinger vil blive leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan ikke vælge afhentning på balustresystemer og dekorationstilbehør hos HebeHome, alt bliver leveret direkte fra fabrikken med Fragtmand.


Klik her for at se vejledning på opsætning af Balustresystemer

Klik her for at se Bestillingsseddel på PDF


Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale.

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik