Menu
Kurv

Kapitæl Sokkel 39 cm - Frostsikker sokkel i marmor

Kapitæl Sokkel 39 cm - Frostsikker sokkel i marmor
Efter ferie/start august lh
Søgeord : kapitæl sokkel
Kapitæl Sokkel 39 cm - Frostsikker sokkel i marmor
DKK 698,00
Uden moms: DKK 558,40
  • Lager: Efter ferie/start august lh
  • Varenr.: SO561
  • Vægt: 46.00kg
  • Dimensioner: 24.00 x 0.00 x 0.00

- Lahema Marmor Sokler & Søjler - Smukt til Have & Hjem

Vægt 46 kg

Højde 39 cm

38 x 38 cm, Ø: 19


Kapitæl sokler er afslutningen ... eller den øverste del af en søjle. Store søjler er ofte del i flere lag netop af hensyn til vægten. Så her får du den "øverste" del af en søjle. Den er selvfølgelig perfekt til afslutning på en søjle i et smukt bygningsværk, men den er også mega smuk som piedestal for blomster eller som bordsokkel eller som bord.


Vi anbefaler sokler under alle figurer og statuer for at lave en smuk afslutning og hæve dem lidt over fx et blomsterbed. 

Lavet i nordnorsk marmor 

Produceret i Danmark

Sokler og søjler er støbt i marmor og er frostsikker. De er skabt til det danske klima og er anvendelig både inde og ude. Marmoren kan også tåle meget høj luftfugtighed, så de kan fint bruges i drivhuse, orangerier og swimmingpoolsrum.

Søjler kan bruges til alle former for understøtning af bygninger, terasser mm. Ved understøtning i byggeri, skal der konsulteres en ingeniør for beregning af tykkelse og jernarmering. Har du brug for hjælp til at finde en ingeniør, så kontakt os gerne.  

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk efter aftale, der har vi flere statuer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Lahema marmor statuer er tunge og vi anbefaler, at du får din statue leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din statue hos HebeHome i Vissenbjerg på fyn efter aftale. 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale.

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

Lahema Marmor havefigur

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 


Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode