Vintage Tapet - Stribet rosa

-41% Vintage Tapet - Stribet rosa

- Jeanne D'Arc Livings Vintage Tapet - Tapetet med det smukkeste Vintage look!

vintage tapet

Jeanne d'Arc Living Vintage tapeter er specielt velegnet til møbler og selvfølgelig vægge eller dele af en væg eller dør. Dette smukke tapet er lavet i en autentisk vintage udgave, som ligner de helt gamle franske tapeter. Tapeten er tyk og en virkelig fin kvalitet. Mønster rapporten er 64 cm

De lækre tapeter fås i mange farver og mønstre og kan selvfølgelig kombineres med den lækre kalkmaling i alle farver. Tapetet er særdeles rengøringsvenligt og vaskbart - så det kan anvendes i køkken og bryggers eller andre steder hvor du har brug for at aftørre væggen.

Fakta:

Stribet rosa

Tapetet er lavet med en patineret baggrund for at få det ægte vintage look

Prisen er for 1 rulle tapet med 10 meter

Bredden er 53 cm

Indeholder INGEN FTALATER.

Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! 

Jeanne D'Arc Living Vintage Tapet

De mange smukke tapeter er velegnet til at bruge både på vægge, møbler, skabslåger, æsker, kasser og ikke mindst hatteæsker. Du kan også anvende tapetet som borter, som en overgang mellem to farver på en væg, eller brug det rundt i den indvendige lysindfald i vindueskviste.

Ønsker du en kraftigere patinering anvender du bare Jeanne D'Arc Living Vintage Antique Wax. Voksen kan give en dybere og måske mørkere patinering eller du kan brug en hvid eller lysegrå voks og få en lysere patinering af tapetet. Ønsker du at lave fx æsker eller hatteæsker, kan det give et mere autentisk look hvis du patinerer æskerne til sidst på de "slidte" kanter og hjørner.

Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling matcher fudlstændig alle tapeterne og kan selvfølgelig også kombineres som du lyster.  Vi tilbyder en lang række tilbehørsprodukter som skabeloner, stenciler, pensler og meget mere. Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her.

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage Maling fra Jeanne D'Arc Lving, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede i Hebe News. 

Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen.

 

Denne vare er på lager - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: barok tapet, jdl, jeanne d-arc living, skønne forvandlinger, sådan gør du, tapet, vejledning, vintage, vintage tapet

- Hurtig & Sikker Levering!Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leverinstid 1-2 dage


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.Gratis fragt opnås ved køb over kr. 500,- MEN under 10kg. Du kan altid se vægten i kurven øverst på kurv-siden, her et eksempel:

Se samlet vægt i kurven