Menu
Kurv

Vintage Flise Montpellier

Vintage Flise Montpellier
DKK 24,50
DKK 39,00
Uden moms: DKK 19,60
  • Lager: Bestil -kommer om 5-10 dage
  • Varenr.: 591104
  • Vægt: 21.00kg
Dette produkt har et minimumsantal på 12

- Jeanne D'Arc Livings Vintage Fliser - Fliser med Ægte Fransk Stemning!

vintage fliser

De smukkeste fliser kan nu bestilles! Ønsker du stilen gennemført og med masser af charme? Så kast dig over de nye flotte fliser. Kvaliteten er i top og farverne er perfekte. Fliserne, som alle er fine reproduktioner af originale, gamle fliser har desuden nogle skønne mønstre. Der er også både hjørneflise og kantbort i serien, som kan kombineres på kryds og på tværs eller bruges alene. En ensfarvet, cremefarvet, er også altid anvendelig eventuelt sammen med borten. Vi har en i samme bundfarve, som der er i de andre fliser, så den kan kombineres med dem alle.

Fliser leveres med vores fragtmand direkte fra stor-lager til din adresse.
Fliser kan ikke sendes med postdanmark.  

Fakta:

Model: Montpellier

Skøn mat, dekorativ Porcelænsflise med flot motiv

200 x 200 mm `| 1 pakke fliser er 0,48 m2 | 1 pakke indeholder 12 fliser

Sælges KUN i pakker a 12 stk fliser
 
PEI Rating: Gruppe III
Alle boliger, medium kommerciel, normal fod trafik. Ethvert badeværelse eller køkken, entre, vaskerum eller gang, men intet udenfor.

ANSI Rating: Vitreous
Vandabsorption på mere end 0,5 procent, men ikke mere end 3,0 procent. Stort set til alt indendørs anvendelse, herunder bruser vægge og gulve.

Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! 

OBS! Vi anbefaler at du konfererer med din lokale murer, tømmerhandel eller flisemand og får vejledning til den korrekte fliseklæb og fugning.

Jeanne D'Arc Living Vintage Fliser

De flotte fliser matcher alle rum i den franske og skandinaviske bolig stil. Fliserne er tidsløse og matcher alle farver.  Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her.

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage Maling fra Jeanne D'Arc Lving, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede i Hebe News. 

Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen.

  Jeanne D'Arc Livings Bog om Vintage Paint

Med denne bog finder du inspiration til mere end 50 forskellige, skønne forvandlinger med Vintage Paint. Den er et uundværligt værktøj til dig, der elsker at arbejde med kalkmaling og udforske de utallige muligheder, den giver. 

Du finder i bogen masser af både inspiration og vejledning til hvordan du opnår det originale og autentiske vintage look - Netop det som malingen Vintage paint er lavet til

Vil du se lidt mere om bogen - så klik her

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode