Vintage Flise Bayonne

Vintage Flise Bayonne

- Jeanne D'Arc Livings Vintage Fliser - Fliser med Ægte Fransk Stemning!

vintage fliser

De smukkeste fliser kan nu bestilles! Ønsker du stilen gennemført og med masser af charme? Så kast dig over de nye flotte fliser. Kvaliteten er i top og farverne er perfekte. Fliserne, som alle er fine reproduktioner af originale, gamle fliser har desuden nogle skønne mønstre. Der er også både hjørneflise og kantbort i serien, som kan kombineres på kryds og på tværs eller bruges alene. En ensfarvet, cremefarvet, er også altid anvendelig eventuelt sammen med borten. Vi har en i samme bundfarve, som der er i de andre fliser, så den kan kombineres med dem alle.

Fliser leveres med vores fragtmand direkte fra stor-lager til din adresse.
Fliser kan ikke sendes med postdanmark. Ved køb af flere forskellige fliser tilvælges Fragtmanden kun én gang. Du kan få leveret ubegrænset mængde fliser for fragtprisen, men der kan ikke leveres andre varer sammen med fliserne.

Eller Du kan vælge at afhente dine fliser direkte hos HebeHome og det koster selvfølgelig ikke ekstra. Ønsker du at afhente dine fliser, skal du stadig bestille og betale gennem netbutikken her.  Kontakt os for nærmere aftale om afhentning ved at klikke her >>>

 

Fakta:

Model: Bayonne

Skøn mat, dekorativ Porcelænsflise med flot motiv

200 x 200 mm `| 1 pakke fliser er 0,48 m2 | 1 pakke indeholder 12 fliser

Minimumsbestilling er 12 stk fliser
 
PEI Rating: Gruppe III
Alle boliger, medium kommerciel, normal fod trafik. Ethvert badeværelse eller køkken, entre, vaskerum eller gang, men intet udenfor.

ANSI Rating: Vitreous
Vandabsorption på mere end 0,5 procent, men ikke mere end 3,0 procent. Stort set til alt indendørs anvendelse, herunder bruser vægge og gulve.

Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! 

OBS! Vi anbefaler at du konfererer med din lokale murer, tømmerhandel eller flisemand og får vejledning til den korrekte fliseklæb og fugning.

Jeanne D'Arc Living Vintage Fliser

De flotte fliser matcher alle rum i den franske og skandinaviske bolig stil. Fliserne er tidsløse og matcher alle farver.  Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her.

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage Maling fra Jeanne D'Arc Lving, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede i Hebe News. 

Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen.

  Jeanne D'Arc Livings Bog om Vintage Paint

Med denne bog finder du inspiration til mere end 50 forskellige, skønne forvandlinger med Vintage Paint. Den er et uundværligt værktøj til dig, der elsker at arbejde med kalkmaling og udforske de utallige muligheder, den giver. 

Du finder i bogen masser af både inspiration og vejledning til hvordan du opnår det originale og autentiske vintage look - Netop det som malingen Vintage paint er lavet til

Vil du se lidt mere om bogen - så klik her

vintage Paint Bogen

Mere JDL...

Hvis du vil læse mere, samt se alle vores varer fra Jeanne D'Arc Living -Dansk design - så klik her Læs mere her


Levering eller afhentning?

Denne vare sendes kun med fragtmand. Se i øvrigt alt omkring levering under handelsbetingelser. Du kan også vælge at afhente dine varer hos HebeHome i Vissenbjerg på fyn efter aftale. Du er velkommen til at kontakte os ved at klikke herunder, for nærmere info eller aftale.  Kontakt her

 

 

På denne vare skal der bestilles minimum 12 stk.
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: flise, fransk flise, gulvflise, jdl, jeanne d-arc living, porcelænsflise, skønne forvandlinger, sådan gør du, vejledning, vintage

- Hurtig & Sikker Levering!Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.Gratis fragt opnås ved køb over kr. 500,- MEN under 10kg. Du kan altid se vægten i kurven øverst på kurv-siden, her et eksempel:

Se samlet vægt i kurven