Menu
Kurv

Lav væggen til whiteboard

Gør væggen til en tavle med Smart Wall Paint

Smart Wall Paint er en fantastisk maling som fås i hvid og klar. Smart Wall Paint giver væggen samme overflade som et whiteboard - altså en tavle du kan tegne på med tusch. Den hvide maling er dækkende og giver dermed en tavle. Mal hele væggen eller blot et område. Har du en baggrund på væggen - fx et landkort eller en anden farve end hvid - kan du bruge den klare maling - effekten er den samme, du vil nu bare have en anden farve baggrund.

Smart Wall Paint fås til 2 m2, 6 m2, 18 m2 og 34 m2 i både klar og hvid.

Nederst på siden her kan du se en video om hvad Smart Wall Paint er og kan bruges til

Whiteboard maling Hvid til 2m2 Whiteboard maling Hvid til 2m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 2 m2 - HvidSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre ..
DKK 999,00
Uden moms:DKK 799,20
Whiteboard maling Hvid til 6m2 Whiteboard maling Hvid til 6m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 6 m2 - HvidSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre ..
DKK 1.899,00
Uden moms:DKK 1.519,20
Whiteboard maling Hvid til 18m2 Whiteboard maling Hvid til 18m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 18 m2 - HvidSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre..
DKK 5.295,00
Uden moms:DKK 4.236,00
Whiteboard maling Hvid til 36m2 Whiteboard maling Hvid til 36m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 36 m2 - HvidSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre..
DKK 9.999,00
Uden moms:DKK 7.999,20
Whiteboard maling Klar til 2m2 Whiteboard maling Klar til 2m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 2 m2 - KlarSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre ..
DKK 999,00
Uden moms:DKK 799,20
Whiteboard maling Klar til 6m2 Whiteboard maling Klar til 6m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 6 m2 - KlarSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre ..
DKK 1.899,00
Uden moms:DKK 1.519,20
Whiteboard maling Klar til 18m2 Whiteboard maling Klar til 18m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 18 m2 - KlarSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre..
DKK 5.295,00
Uden moms:DKK 4.236,00
Whiteboard maling Klar til 36m2 Whiteboard maling Klar til 36m2
Klar til levering
Mærke: Tapetcompagniet
Smart Wall Paint - gør væggen til et WhiteboardSæt til 36 m2 - KlarSmart Wall Paint tavlemaling kan gøre enhver væg til en tavle, der kan skrives på med tusch og derefter viskes ren igen og igen! Smart Wall Paint leveres i en flot indpakning, der indeholder alt det grej, du skal bruge til at rengøre..
DKK 9.999,00
Uden moms:DKK 7.999,20
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)

En smart væg maling som gør at du kan bruge væggen som et Whiteboard - efter malingen er klar kan du tegne på det malede område med en tusch - og naturligvis tørre det af igen. Den hvide maling er dækkende. Har du fx. en grå væg, og ønsker at bruge hele - eller en del af - væggen kan du bruge den klare væg maling.

Smart Wall Paint fås i størrelser efter kvadratmeter og bør bruges fuldt ud - spar derfor ikke på malingen - har du 6 m2 så brug hele pakken. Smart Wall Paint som tavlemaling i hvid og klar fås i pakninger som dækker 2 m2, 6m2, 18m2 og 34m2.