Menu
Kurv

Sengetøj Silke Satin bredde 240 cm - Hvid micropercal

Sengetøj Silke Satin bredde 240 cm - Hvid micropercal
DKK 295,00
Uden moms: DKK 236,00
  • Lager: 3
  • Varenr.: 32282
  • Vægt: 1.50kg

- Lækkert Design Sengetøj i Luksus klassen!

Når du vil forkæles med Luksus sengetøj, så er det her du skal slå til. Det skønneste satin silke sengetøj er lavet i en ekstra høj kvalitet bomuld, der er meget tætvævet og giver en helt glat, skinnende og fin overflade. Når Soveværelset skal prydes med flot sengetøj, så er du kommet til det rette sted! Her kan du købe sengetøj i lækker kvalitet og flot design.

Fordele ved Silke satin micropercal er:

1. Sundere hår - Håret filtrer mindre, føles mere glat og mindre fedtet, da talg-produktionen i huden nedsættes.

2. Sundere hud - Huden hydreres bedre ved søvn på silke satin, så risiko for acne nedsættes og cellefornyelsen i huden øges. Huden får ikke "sovefolder", som det kendes ved "almindelige" betræk. Da cellefornyelsen fremmes og talg-produktionen reduceres - nedsættes udviklingen af rynker.

3. Samlet giver sundere hud og sundere hår et generelt bedre velvære. Bedre velvære giver øget lyst og indstilling til generelt sundere livsstil.


Fakta:

Prisen er for 2 stk pudebetræk i 60 x 70 cm og 1 stk dynebetræk til dobbeltdyne i 240 x 220 cm.

Silke satin micropercal skades nemt i vaskemaskinen, så det anbefales at blive vasket i en vaskepose. Betrækket kan så vaskes ved 40 grader, såfremt det ligger i posen.

Farve; Hvid

Denne vare er ny, og vi anbefaler altid at du vasker dine nye lækre tekstiler inden brug. 

100% Micropercal polyester satin - Micropercal er et bomuld blandings-produkt, betrækket er vævet med polyester satin og micropercal og dermed får det samme effekt som silke satin betræk.

Få et lækkert Soveværelse med Nyt Sengetøj

I soveværelset er der sjældent så mange møbler, men nyt sengetøj kan friske hel rummet op på en gang. De flotte designs kan selvfølgelig også brugews uden sengetæppe - så morgenoprydningen er ganske nem :) Find nemt og hurtigt sengetøj til dit soveværelse her, vi har stort udvalg og du bestiller nemt online og får leveret direkte til din dør. Skal du bruge sengetøj til gave? Så klarer vi også dette nemt. Din bestilling med sengetøj pakkes gratis ind og vi sender også gerne pakken med sengetøjet til den heldige person, der skal modtage gaven.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode