Pip Studio Sengetøj 140 x 220 cm - Spring to Life Petit White

-46% Pip Studio Sengetøj 140 x 220 cm - Spring to Life Petit White

Velkommen til Pip Studios vidunderlige univers af farver, natur og materialer i luksusklassen! Ønsker du at sove i sengetøj med en klar fornemmelse af luksus? - Så er det nu, du skal slå til! - Pip Studios lækre sengetøj opfylder alle krav der kan stilles til dit sengetøj.

Det er fremstillet i 100% Bomuld i satin klassen, som er en meget blød og særlig åndbar udgave af bomuldstråden. Den er hævet op i luksusklassen på grund af trådtætheden med den store slidstyrke og den særlige glatte og bløde overflade, der kendetegner Pip's sengetøj. Sengetøjet er selvfølgelig Øko-Tex certificeret i klasse 1- og dermed testet fri for ftalater og andre skadelige stoffer. Du kan med god samvittighed putte både dine børn og resten af familien i det lækre sengetøj. 

Alle dynebetræk lukkes med indvendige knapper og pudebetrækket lukkes med overlap. Bemærk det fine design af pipen hele vejen rundt på sengetøjet. Den flotte pipe går igen på alle Pip Studios sengetøjssæt. Det giver en smuk finish og et super holdbart sæt sengetøj.

FAKTA:

Serie: Pip Studio Spring to Life Petit White

100% Bomuldssatin - Bomuld i særklasse!

Meget elegant hvidt sengebetræk med et rigt mønster af blomster og skønne planter i rødlige, grønlige, og blålige toner. Sengetøjet er vendbart og har på bagsiden et roligt mønster i mint. Pipen på dette sæt er matcher sengetøjet på begge sider og er afsluttet med den klassiske stribede pipe.

1 sæt sengetøj i størrelsen: 140 x 220 cm

og  1 stk. pudebetræk 60 x 63 cm

Pude og Dynebetræk til almindelig enkeltdyne i ekstra længde

Følg altid vaskeanvisningen på sengetøjet.

Bemærk: printplacering kan afvige fra billedet
  • Mærke: Pip Studio
  • Varenr.: 260588-100DK-002
  • Tilgængelighed: 2
Tilbuddet udløber om
Denne vare er på lager - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: pip, pip studio, sengetøj, enkeltdyne, sengetøj, dynebetræk, betræk, Spring to Life Petit White, Spring to Life, Petit White, petit, white, hvid, grøn, blå, mint, blomster, planter, ekstra længde

- Hurtig & Sikker Levering!

Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS eller Post Danmark
Pakke Collect/Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste postbutik/pakkeshop)

Pakke Home/Privat incl. forsikring fra 68 kr. (Leveres på din adresse)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 12.00 sendes lagervare samme dag, ved levering med GLS kan det tage en dag ekstra grundet afhentningstidspunkt fra GLS.


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.