Menu
Kurv
Vi Flytter i denne uge, derfor kan der i øjeblikket være leveringstider på 1-3 dage på lagervarer !

Mynte skuffe Pure White

Mynte skuffe Pure White
Mynte skuffe Pure White
Mynte skuffe Pure White
-50 %
Mynte skuffe Pure White
Mynte skuffe Pure White
Mynte skuffe Pure White
Mynte skuffe Pure White
DKK 62,50
DKK 125,00
Uden moms: DKK 50,00
  • Lager: 4
  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2073-11
  • Vægt: 2.10kg

Beskrivelse

Pure White Mynte Stentøj fra Ib Laursen- Pure White Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du fine skuffer, lavet på en form efter de gamle glasskuffer. Brug dem blot til opbevaring eller som skuffer i nogle af Ib Laursens reoler, der er lavet til det som for eksempel den her eller den her.

Fakta:

Pure White - hvid - Basis farve

Prisen er for 1 stk. skuffe

12 x 12 x 21 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele