Menu
Kurv

Mynte Jumbo Kop Pure White 2. sort.

Mynte Jumbo Kop Pure White 2. sort.
Dage
Timer
Min
Sek
DKK 24,50
DKK 49,00
Uden moms: DKK 19,60
  • Lager: 1
  • Varenr.: 2060-11-2
  • Vægt: 0.31kg

Pure White Mynte Stentøj fra Ib Laursen- Pure White Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du den virkelig smukke jumbo kop. Perfekt til en duftende kop te, en varm kop chokolade toppet med flødeskum eller en skøn portionssalat til middagsgæsterne. 

Fakta:

Pure White - hvid - Basis farve

Prisen er for 1 stk. Jumbokop

7,5 x 14,5 x 12 cm

Denne vare er ny 2. sortering

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode