Menu
Kurv
Vi holder fortsat åbent og sender pakker dagligt. Vi følger i enhver henseende myndighedernes anvisninger ift. corona og overholder alle anbefalinger ift. hygiejne m.m.

Mynte Latte Krus French Grey

Mynte Latte Krus French Grey
DKK 45,00
Uden moms: DKK 36,00
  • Lager: 1
  • Varenr.: 2042-18
  • Vægt: 0.30kg

Mynte stentøj i french grey fra ib laursen- French Grey Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du et dejligt hverdagskrus, der egner sig perfekt til hverdagens brug. Størrelsen er god som krus til både kaffe, te eller måske en kop dejlig varm cacao.

Fakta:

French Grey - grå - Basis farve

Prisen er for 1 stk. lattekrus

H: 10 cm

Ø: 8,5 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode