Menu
Kurv

Mynte Kaffekrus Pumpkin Spice

Mynte Kaffekrus Pumpkin Spice
DKK 17,50
DKK 35,00
Uden moms: DKK 14,00
  • Lager: 12
  • Varenr.: 2088-63
  • Vægt: 0.30kg

- Pumpkin Spice Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du de skønne krus, der ligger godt i hånden. Kaffe krusene her er Ib Laursens første design af kaffe kopperne i Mynte serien. 

Fakta:

Pumpkin spice - Sæson farve 2019

Prisen er for 1 stk. krus

10,5 x 9,5 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML-kode bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha kode