Lily White Quilt 100 x 140 cm - Greengate

Lily White Quilt 100 x 140 cm - Greengate

Prisen er for 1 stk. tæppe

100 x 140 cm

Denne vare er ny

Quilted Bomuld

Greengate Lily White

Lily er en lille ekstra serie, der passer perfekt i kombinationen til Meryl. Den søde lille blomst går igen sammen med en base af yndige striber. Serien kan selvfølgelig også bruges alene og er så fin på de mange tekstiler. 

Your home is more than just a place where you live; it is a unique viewpoint into your life. With your colour choices, favorite brands, antiques and heirlooms, your home is the creative expression of your life.   Jesper Bjørn Christiansen 2017 - Stifter af Greengate

Greengate tekstilerPuder, Quilte og Tekstiler - Greengate

Fyld hjemmet med bløde og lækre tekstiler i fantastiske farver - Find dine nye tekstiler i vores danske brand Greengate

I Greengates smukke SS18 kollektion finder du "Greengate tilbage til rødderne" - Den nye Meryl serie er så klassisk Greengate som det næsten kan blive, lige i skabet på den skønne og lette sommerhusstil. Vi er gået All in på serien og har Bestilt Alt hjem, da den nye serie gik liige i hjertet her ved os. Du finder et kømpe udvalg af tallerkner, tekopper, lattekopper, tekstiler, quilte, servietter, tasker, rygsække, ja selv et skønt cover til cykelsadlen, er at finde i den nye kollektion. 

Meadow-serien er også ny og fås i flere udgaver med både hvid, blå og sort baggrund. Den har en skøn lethed over sig med de luftige blomster. Serine indeholder masser af nye elementer blandt andet madkasser som har været ønsket længe.  I denne skønne serie fås en rigtig lækker serie af tasker og kosmetiktasker, som kombinerer det stilfulde og det romantiske på allerbedste vis. 

Lily er en lille ekstra serie, der passer perfekt i kombinationen til Meryl. Den søde lille blomst går igen sammen med en base af yndige striber. Serien kan selvfølgelig også bruges alene og er så fin på de mange tekstiler. 

Maude er med tilbage i en ny udgave med en Hvid baggrund, som klæder de meget smukke blomster i blomme og lyseblå toner. Nye tekstiler som forklæder, viskestykker samt porcelæn er på banen her. 

Marie, Tess og Flora fortsætter ind i den nye kollektionen og giver alle samlere og elskere af disse to serier mulighed for at erhverve sig flere nye ting til samlingen. Begge serier passer perfekt til de nye serier. 

Klik her og se hele det lækre katalog; SS18 Greengate 

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakt kundeservice her >>>

Her kan du se produktinformation om alle Greengates produkter. Der findes vaskevejledninger og anvisninger i forhold til opvaskemaskine, fryser, ovn mm.  Klik her >>>

  • Mærke: GreenGate
  • Varenr.: QUIBED100WLIL0102
  • Tilgængelighed: 1
Denne vare er på lager - Bestil inden kl. 12.00 og vi sender samme dag
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: Greengate, lily, White, bedcover, sengetæppe, quilt, tæppe

- Hurtig & Sikker Levering!

Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Alle mindre varer sendes med Postdanmark:
Brev på eget ansvar fra 20 kr

Pakke Collect incl. forsikring fra 39 kr. (Afhentes i nærmeste postbutik)

Pakke Home incl. forsikring fra 65 kr. (Leveres på din adresse)

Ved bestilling inden kl. 12.00 sendes lagervare samme dagMøbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.