Flot Broche guld og pale pink - Greengate

Flot Broche guld og pale pink - Greengate

Super flot broche i art deco stil i den smukke pale pink - sarte lyserøde og guld kanter. Der medfølger et fint sort bånd. 

ca. 2 x 5 cm

Prisen er for 1 stk.

Denne vare er ny

Your home is more than just a place where you live; it is a unique viewpoint into your life. With your colour choices, favorite brands, antiques and heirlooms, your home is the creative expression of your life.   Jesper Bjørn Christiansen 2017 - Stifter af Greengate

Tasker og Accessories - GreengateTasker og Accessories - Greengate


I Greengates smukke AW2017 kollektion finder du masser af Blomster - Blomster er jo en fast del af Greengates brand. Nye serier som Maude Dark Grey og Flora er kommet. Maude Dark Grey er en fantastisk mørkegrå serie, der passer perfekt ind i tidens trend med store blomster og farver i grå, rosa og blomme. Flora er også en af de nye serier - Mere "Greengate-klassisk" kan det næsten ikke blive! Vi er vilde med Flora serien og er gået All in på denne - Hele serien er hjemme og er begyndt at sælge faktisk inden vi fik lagt det hele ind i shoppen. Marie er tilbage igen denne gang i Marie Grey og Marie Pale grey - begge to med smukke smukke Marie blomster. Tess finder du også i AW2017 kataloget - Tess er fulgt med over fra introduktionen i foråret. Smuk og legende lethed over de yndige pasteller og lette blomster. Abelone er også med i den her udgave. Abelone Raspberry er med sine rosa og rødlige toner perfekt hele året igennem - Om sommeren kan stellet styles med flere rosa toner eller tilføjes friske blomster på bordet i de lyserøde farver - og om vinteren - til jul kan du style stellet med røde toner og få et fantastisk yndigt julestel. 

Klik her og se hele det lækre katalog; AW2017 Greengate 

Klik her og se hele det lækre katalog; AW2017 Greengate

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakt kundeservice her >>>

Her kan du se produktinformation om alle Greengates produkter. Der findes vaskevejledninger og anvisninger i forhold til opvaskemaskine, fryser, ovn mm.  Klik her >>>

  • Mærke: GreenGate
  • Varenr.: 5707463258706
  • Tilgængelighed: 3
Denne vare er på lager - Bestil inden kl. 12.00 og vi sender samme dag
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: Greengate, Broche, guld, pale pink, accessories,

- Hurtig & Sikker Levering!

Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Alle mindre varer sendes med Postdanmark:
Brev på eget ansvar fra 20 kr

Pakke Collect incl. forsikring fra 39 kr. (Afhentes i nærmeste postbutik)

Pakke Home incl. forsikring fra 65 kr. (Leveres på din adresse)

Ved bestilling inden kl. 12.00 sendes lagervare samme dagMøbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.