Menu
Kurv

AW20 Greengate

Velkommen til Greengates nye smukke AW20 kollektion. En varm og klassisk kollektion, der skal pryde efterår, jul og vintermånederne. 
GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 500 kr til pakkeshop - max 10 kg

- og vi vedlægger selvfølgelig Altid en dejlig gave, der matcher dit køb 

Se Hele det nye flotte Katalog fra Greengate AW20 her >>>

HebeHome er fast forhandler af alt det skønne Porcelæn, kasser, dåser, fade, puder, tæpper, julepynt, servietter, tallerkener, tasker, kopper, bestik, kander og Meget mere fra det kendte danske Greengate. Ønsker du at se Alle de serier der er kommet gennem årene, så kig på den fine oversigt her >>>

Her kan du se produktinformation om alle Greengates produkter. Der findes vaskevejledninger og anvisninger i forhold til opvaskemaskine, fryser, ovn mm.  Klik her >>>


Mærke: Greengate
Økotex BomuldFra Limited Edition AW2025 x 25 cm..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Mærke: Greengate
METALPRISEN ER FOR ET STK..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Mærke: Greengate
METALPRISEN ER FOR ET SÆT MED 2 DÅSER..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Viser 1 til 24 af 343 (15 sider)

Velkommen til Greengates nye smukke AW20 kollektion. En varm og klassisk kollektion, der skal pryde efterår, jul og vintermånederne. Den er fyldt med de skønneste klassiske elementer, som er masser af blomster mønstre i skønne farver. De Gode rigtig gamle klassikere som Salatskåle og brødposer er tilbage igen - de har været savnet af fans meget længe. Vi har nyheder som brødkurve og smarte bordskånere og ikke mindst de dejligste bløde slippers.
Kollektionen rummer som altid en stribe lækre serier, der kan kombineres på kryds og tværs. De nye serier er Penny, Elouise, Sonia, Avery, Sandie, Scooter, Beatrice, Charlotte, Riley, Savannah, Sieanna, Owl, Deer, Amira, Forrest, Alyssa, Brittney, Ginny, Betsy, Carol, Kajsa og Tova. Så der er masser af nye piger i klassen.
Der er nye farver i Alice serien, der udvider spektret af blå toner og smukke glas. Alice white serien udvides med nye elementer som fx den populære tevarmer.
Bambus serien rummer igen smukke elementer - og husk at bambus er særligt bæredygtigt!
Et væld af pragtfulde tekstiler i alt fra tæpper,puder, viskestykker og ikke mindst tasker og kosmetikpunge er altid at finde - og ganske uundværlige i dit lækre hjem.
Børneværelset kan pyntes med nye elementer i Forrest serien - hylder, børnestole, knager og træbiler kan fylde værelset sammen med lækre puder, der kan danne ramme om emner til samtale og timevis af hygge. Væg opbevaringen og flagranken er mega populære og er også denne gang tilbage med nye motiver i smukke lyseblå og lyselilla toner.
Julen bliver ikke mindre end magisk! Greengates nye aw20 kollektion rummer en nyfortolkning af de helt gamle russiske juleornamenter - de er så elskelige og et Klart MustHave i den her sæson.
GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 500 kr til pakkeshop - max 10 kg
- og vi vedlægger selvfølgelig Altid en dejlig gave, der matcher dit køb fra den nye kollektion.
Med Greengate får du flotte produkter der delvist håndlavet. Der kan forekomme små uregelmæssigheder, samt variationer i størrelse, farve og print, dette betegnes ikke som en fejl på varen.
Alle tekstilerne i bomuld er 100% økotex bomuld, der har mærkatet Oeko-tex®Standard 100. Tekstilerne anbefales vask på max 40 grader og med tiden forventes det at de aftager smukt i farven. Vi anbefaler ikke tørretumbler, da det slider hårdt på tøjet og miljøet. Se i øvrigt vejledningen nederst på siden, så du kan få mest mulig glæde ud af den nye flotte efter og vinter kollektion fra Greengate.