Menu
Kurv
Vi holder fortsat åbent og sender pakker dagligt. Vi følger i enhver henseende myndighedernes anvisninger ift. corona og overholder alle anbefalinger ift. hygiejne m.m.

Laurie - Greengate

Laurie Gold

Laurie serien er introduceret i 2017 i Gate Noir by Greengates first edition. Derefter er den indgået som en smuk klassiker i Greengates juleserier

Mærke: Greengate
9 x 10 x 10 cm, stentøjVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på side..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Mærke: Greengate
5,5 x 6 x 6 cmVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på siden. K..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Opbevaringskrukke Laurie Gold - Greengate Opbevaringskrukke Laurie Gold - Greengate
-60 %
Mærke: Greengate
Super lækker opbevaringsdåse med låg fra Laurie serien i hvid med guldtrykket. Perfekt til opbevaring af for eksempel kaffe eller the. Den fine dåse vil også være flot med en grøn plante i og så lig låget ved siden af til deko eller på hovedet med en lille sukkulent i. 16,5 x 14 cmPrisen er for..
DKK 99,00 DKK 249,95
Uden moms:DKK 79,20
Mærke: Greengate
16 x 3 x 5 cmRustfri stålVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på si..
DKK 79,00
Uden moms:DKK 63,20
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)