Factory style reol med 4 hylder

Factory style reol med 4 hylder

Factory style reol med 4 hylder fra Ib Laursen- Skøn reol i industrielt design fra Ib Laursen Brugskunst

En super skøn reol i den trendy industrielle stil, som giver hjemmet hygge og varme men samtidig med et råt twist med det patineret sorte metal. Brug den på badeværelset til håndklæder, til køkkenet til alle favoritterne, eller fyld den med opbevaringsglas med alle dine tørvarer - skønt og pragtfuld at se på.  Reolen er en del af Ib Laursens serie, der kaldes Brooklyn.

Ib Laursen - dansk design - producerer nogle lækre og holdbare møbler. Du får valuta for pengene og et møbel der udstråler en god dansk kvalitet. 

Fakta:

B: 30 H: 130 L: 30 cm

Varen er lavet i patineret sort metal. 

Ib Laursen

Denne vare er ny

  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 3138-25
  • På lager: Bestil -kommer om 5-10 dage

Tags: factory, factory style, gammel ruminddelt reol, ib laursen, industriel, industriel stil, industriel vintage, kasse med rum, mange rum, maxi sættekasse, møbeloutlet, møbeludsalg, outlet, reol, stil, style, tilbud, udsalg, vintage

- Hurtig & Sikker Levering!Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leverinstid 1-2 dage


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.Gratis fragt opnås ved køb over kr. 500,- MEN under 10kg. Du kan altid se vægten i kurven øverst på kurv-siden, her et eksempel:

Se samlet vægt i kurven