Emalje Kopper, Kar, Fade og Redskaber

Emalje Kopper, Kar, Fade og Redskaber

Nostalgi og skønne detaljer til Nordisk landstil

Emaljeting emmer af hygge og charme og er et perfekt bidrag til landstilen. 

Vis:
Sorter efter:

Metal bakke med hanke patineret

Materiale metal 44 x 22 x 15 cmemaljelookDette er en forudbestillingsvare. BEMÆRK! - Bestiller du ..

DKK 229.95 Eksl. moms: DKK 183.96

Metal bakke med hanke patineret 57 cm

Materiale metal 57 x 26 x 18 cmemaljelookDette er en forudbestillingsvare. BEMÆRK! - Bestiller du ..

DKK 329.95 Eksl. moms: DKK 263.96

Antik, loppefund og genbrug

Her finder du et skønt udvalg af håndplukkede smukke gamle emaljeting og nyproducerede autentiske emalje brugskunst. Her er en blandet landhandel af gamle vaskefade, sæbeskåle, emalje spande, emalje potter, store fade og små deciliter mål i forskellige størrelser. 

En af de mest kendte producenter af Emalje var Glud & Marstrand

Glud og Marstrand er en dansk fabrik fra 1879. I 1930'erne startes produktionen af serien Madam Blå, som nok er det mest kendte fra G&M. Produktionen udvides med metal emballage i 1950'erne. Firmaet blev egentlig likvideret i 1979, men i 1981 genetableres Glud & Marstrand ved hjælp af Kirkbi fonden (Lego). I dag ejes Glud & Marstrand af kapitalfonden ABN AMRO Capital - der har hovedsæde i Holland. Madam Blås tid er for længst ovre, og efter sigende skulle den sidste Madam Blå ting være produceret i 1966. Da man besluttede at stoppe produktionen af Madam Blå skrev Politiken en nekrolog over Madam Blå: "Ære være Madam Blå´s minde. Thi det er ikke blot hendes endeligt vi oplever – men afslutningen på et stykke værdifuldt dansk kulturhistorie."  Citat Politiken november 1966.

Du kan handle online her 24 timer i døgnet hele året rundt. Hos HebeHome sikrer vi, at Du får et stort udvalg, super god service, tryg betaling, sikker indpakning, lav fragt og hurtig levering. Det er vores 6 kerneværdier, som vi gør alt for at efterleve hver eneste dag og vi holder af dag hver eneste Dag :)

Vil du se hvordan vores kunder oplever at handle hos os? - Så klik her og tag et kig på vores anmeldelser på Facebook - EN hel del af vores kunder er så søde at tage sig tid til at skrive om deres oplevelse hos os - og du kan læse alle de Personlige tilbagemeldinger lige her >>>

Er der noget du mangler, så er du velkommen til at kontakte os her >>>

Rigtig God fornøjelse på din handle tur og inspirationstur rundt i vores butik :)

Velkommen til HebeHome - En verden fuld af skønne sager; Fantastiske loppefundsmukt fransk Brocantenyt smart bolig interiøroutlet brugskunstMøblerlækkert dansk DesignJeanne DArc Living Vintage Paint og Alt det andet.

Går du efter en hyggelig sommerhusstil? - så er vores Brands som Mynte Stentøj by Ib Laursen og GreenGate oplagt. Eller er du til fransk landstil? - Så er det naturlige valg Jeanne D'Arc Living og Chic Antique. Eller er du til en dejlig skandinavisk indretning? - Så er det bedste valg Ib Laursen og Cozy room, som begge to også kan supplere til alle de andre stilarter med det lækreste interiør. Disse 6 Breands; Ib Laursen, GreenGate, Chic Antique, Jeanne D'Arc Living, Cozy Room og Pip Studio er de faste Brands du altid kan finde her hos HebeHome. Vi supplerer også med andre mærker i perioder, hvor vi syntes deres kollektioner passer ind til vores butik og vigtigst af alt til vores kunder :) Vi tager jævnligt varer ind fra England, Sverige, Italien og Frankrig, så der er rig mulighed for at finde super lækkert interiør, som du ikke ser andre steder. Hvis du gerne vil følge med i vores vare Nyheder, kan du melde dig til vores Nyhedsbrev her >>>  

Sammen med vores store udvalg af nye møbler og brugskunst, er der også rig mulighed for at finde autentiske og lækre gamle sager. Vi håndplukker selv et udvalg af både antikke, ældre og nyere brugte ting. Kig forbi og se vores meget store udvalg af skønne gamle sager her >>>

Brugskunst online - Design Brugskunst - Brugskunst Udsalg - Brugskunst Møbler

- Hurtig & Sikker Levering!

Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS eller Post Danmark
Pakke Collect/Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste postbutik/pakkeshop)

Pakke Home/Privat incl. forsikring fra 68 kr. (Leveres på din adresse)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 12.00 sendes lagervare samme dag, ved levering med GLS kan det tage en dag ekstra grundet afhentningstidspunkt fra GLS.


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.