Menu
Kurv

12 stk Mynte Krus Herbal Green

12 stk Mynte Krus Herbal Green
12 stk Mynte Krus Herbal Green
Bestil - kommer i juli
12 stk Mynte Krus Herbal Green
12 stk Mynte Krus Herbal Green
12 stk Mynte Krus Herbal Green
DKK 420,00
Uden moms: DKK 336,00
  • Lager: Bestil - kommer i juli
  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2041-73C
  • Vægt: 2.30kg

Beskrivelse

- Herbal Green Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du et dejligt hverdagskrus, der egner sig perfekt til hverdagens brug. God robust hank og en fin form. Størrelsen er god som krus til både kaffe, te eller måske en kop dejlig varm cacao.

Fakta:

Herbal Green - Sæsonfarve 2021

Prisen er for 12 stk. krus

8,5 x 9 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Søgeord : mynte , stentøj ,