12 stk Mynte Jumbokopper - English Rose

-20% 12 stk Mynte Jumbokopper - English Rose

- English Rose Mynte Stentøj fra Ib Laursen

- English Rose Mynte Stentøj fra Ib Laursen - pastel lyserødVi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du den virkelig smukke jumbo kop. Perfekt til en duftende kop te, en varm kop chokolade toppet med flødeskum eller en skøn portionssalat til middagsgæsterne. 

Fakta:

English Rose - pastel lyserød - Basis farve

Prisen er for 12 stk. jumbo te kopper

7,5 x 14,5 x 12 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2060-07C
  • På lager: Bestil - kommer sidst decemberIB
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: brugskunst, mynte, stentøj, blå, ib laursen, english rose, tekop, tekopper, kop, kaffekop, hverdagsservice, til hverdag, service, jumbokrus, jumbokop, jumbo, krus

- Hurtig & Sikker Levering!Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leverinstid 1-2 dage


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.Gratis fragt opnås ved køb over kr. 500,- MEN under 10kg. Du kan altid se vægten i kurven øverst på kurv-siden, her et eksempel:

Se samlet vægt i kurven