12 stk Mynte Jumbo Kopper Latte

-20% 12 stk Mynte Jumbo Kopper Latte

Mynte stentøj i lattefarven fra ib Laursen- Latte Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du et dejligt krus, der egner sig perfekt til hverdagens brug. God robust hank og en fin form. Størrelsen er god som krus til både kaffe, te eller måske en kop dejlig varm cacao.

Fakta:

Latte - sand / beige - Basis farve

Prisen er for 12 stk. jumbo kopper

7,5 x 14,5 x 12 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2060-01C
  • Tilgængelighed: Bestil - sidst Februar 2018 ib
Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: brugskunst, mynte, stentøj, komplet porcelæns-serie, pastelfarver, pasteller, beige, sand, latte, lattefarvet, latte, french latte, french cafe latte krus, kaffekrus, hank, jumbo, kop, jumbokop

- Hurtig & Sikker Levering!

Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Alle mindre varer sendes med Postdanmark:
Brev på eget ansvar fra 20 kr

Pakke Collect incl. forsikring fra 39 kr. (Afhentes i nærmeste postbutik)

Pakke Home incl. forsikring fra 65 kr. (Leveres på din adresse)

Ved bestilling inden kl. 12.00 sendes lagervare samme dagMøbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.